(ВИДЕО) Има 70, а овој славен стилист направи да изгледа како да има 30: Ни родената ќерка не ја препозна

Беверли Вилсон има 70 години и живее во Северна Каролина. Одлучи да го посети стилистот за славни Кристофер Хокинс, кој го сметаат за волшебник, кога е трансфромацијата на изгледот во прашање.

- Подготвена сум за ова, ова ми треба. Имав неккои операции поради кои долго не одев на фризер. Се средував сама дома. Одвнатре се чувствувам како да имам 30 години. Не сум простив тоа да ја скратам косата. Сакам да ја имам бојата на коса што ја имав пред 30 години- раскажува Вилсон.

Од крајната трансформација сите беа позитивно изненадени. Погледнете: