(ВИДЕО) Неверојатно: Што се може да направите со стара закачалка

Сите имаме барем неколку парчиња вишок во домот

Ако имате суфицит на закачалки, не ги фрлајте - предлагаме да ги искористите за некои феноменални, корисни и практични трикови што ќе ви го олеснат животот!
Дали знаевте дека со помош на закачалка, можете да направите држач за тоалетна хартија, за автомобил и мобилен телефон? Или дури и да направите повеќе простор за облеката во плакарот?

Покрај тоа, старите закачалки ќе ви помогнат убаво и уредно да ги преклопите чевлите во ходникот, како и да ја поправите рамката за слики што го изгубила држачот ...

Како? Погледнете го видеото!


Видео и Фото: 5-Minute Crafts PLAY

(ФОТО) Може да се носи на 100 начини: Секоја жена треба да го има оваа парче облека