(ВИДЕО) Првата дама, Елизабета Ѓорѓиевска со туторијал за користење на медицинските маски

Медицински маски кој и како треба да ги користи. Првата дама, сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓорѓиевска објави видео на кое објаснува се за маските.

„Новиот коронавирус, за жал, останува меѓу нас. Вестите за загубени животи и новозаболени сограѓани се дел од нашата реалност. За доброто на сите, неопходно е сите заедно да ги почитуваме препораките“ - вели Ѓорѓиевска.