(ВИДЕО) ПРВО ЗАПРОСУВАЊЕ ВО СКОПСКА ЗООЛОШКА

Падна и првото запросување во Зоолошка. Убавата вест со романтично видео на својот официјалниот профил на „фејсбук“ ја сподели и тимот на Зоолошка градина Скопје. „Женски Магазин“ им честита на Ивана и Влатко и им посакува долг и среќен живот!