(ВИДЕО) Венчавка се претвори во кошмар за време на експлозијата во Бејрут

Венкавката на оваа двојка од Бејрут беше уништена откако во главниот град на Либан дојде до огромна експлозија.

Шокантната снимка од експлозијата со денови беше главна вест во сите светски месиуми, а сега се појави уште една снимка на која се гледа како реагираат гостите на венчавка која ударниот бран доаѓа до црквата во која се наоѓаат.

Престрашно!