(ВИДЕО) Воодушевете ги вашите гости: Направете салата како професионалец

Сезоната на празници и слави е започната, секоја домаќинка сака да има ново и интересно јадење за своите гости, но и самата маса да изгледа интересна и поразлична од минатогодишната слава.

Женски магазин ќе сподели со вас видео од кое ќе може и вие да ја направите како професионалец.


Ако се потрудите да ја направете оваа салата, очекувајте само комплименти.

Бон апетит!