(ВИДЕО) Здравко Чолиќ ѝ запеа на увце, па ја бакна пред сите

Еден од најпопуларните пејачи на овие простори, Здравко Чолиќ, синоќа одржа концерт на црногорското приморје, а на аеродромот во Подгорица ги изненади сите кога на една од вработените ѝ го отпеа својот хит „Моја драга“.

Девојката не го криеше воодушевувањето, а Чола како вистински џентлмен во еден момент ѝ ја бакна раката.