ВНИМАВАЈТЕ: По 25 ноември бура во животот на два хороскопски знаци

Двата хороскопски знаци кои ги очекува вистинска бура по 25 ноември се:

Вага

Вагата по 25 ноември нека внимава. Еден од колегите сериозно му е накострешен и ќе се потруди да му наштети. Лошите работи кои му ги правевте ќе ви се вратат како бумеранг. Нема да имате среќа ни во љубовта. Се уште не се појавила личноста која ќе ја разгори жарта во вас.

Девица

По 25 ноември, Девицата нема да може да крене глава од проблеми. Ќе биде како трн во очите на колегите и секоја негова постапка ќе биде погрешно протолкувана. Надредениот нема да знае чија страна да заземе. Во полето на љубовта ќе имате среќа, но доколку продолжите своите проблеми да ги носите дома, партнерот ќе побара утеха во туѓа постела.