ВО ЖИВО: Диџеј Бабура Џуниор пушта музика од кровот на СитиМол

По одличната велигденска журка со која ги забавуваше скопјани во карантин, диџеj Бабура Џуниор со уште еден сет. Имено во моментов тој пушта музика од кровот на СитиМол во Скопје.

- Дечки, деновиве ми пристигнаа безброј пораки за да пуштам музика во Карпош 3 и 4. Затоа, одлучив, да ги исполнам Вашите желби и да пуштам музика од кровот на СитиМол. Исто така, за оние кои не живеат во близина, ќе се дружиме на FACEBOOK LIVE на мојата ФАН СТРАНА од 19:30ч. до 21:30- напиша диџејот.

Уживајте!