Време е за промена: Три хит есенски фризури за тенка коса

Фризури кои додаваат волумен, подмладуваат и се многу модерни.

Фризурата не е условена само од обликот на лицето, туку и од густината и текстурата на косата, за што е потребна фризура на степени за да изгледа побујна. Пократките варијанти на боб се идеални бидејќи косата визуелно добива волумен, а истовремено визуелно ќе ве подмлади.

Асиметрична боб, лесни кадрици и кратка коса се само некои од варијантите идеални за жени со тенка коса, што го диктира начинот на сечење и стилизирање на фризури.

Боб е една од најпознатите фризури, а секој тип коса има своја хит варијанта. Должина до вратот или пократка, боб-фризурата е одлична и за тенка коса, бидејќи дава волумен.

Асиметричен боб е се' повеќе актуелна, доколку сакате да изгледате пошик и подмладено.

Брановидно стилизирана фризура, со благи валови останува да биде ин.