,

Women’ secret Halloween: ПРИВЛЕЧНО, УДОБНО & СЕКСИ

Women’ secret го слави Halloween со извонредно секси колекција. Светки, V-израз, и полу-проѕирни материјали ќе бидат главните протагонисти во настрашната ноќ во годината. Црните парчиња со принтови кои светат во темница се највпечатливиот дел од колекцијата. Производите од колекцијата Halloween се со промотивни цени во периодот од 26.10 до 31.10.2017