За 4 хороскопски знаци до 20-ти Октомври следува голема среќа

Овен

Твојот љубовен и друштвен живот овој месец ќе процветаат. Би можел да добиеш посебни признанија, бидејќи твојата креативност ќе биде на високо ниво.

Лав

Изгледа дека овој месец ќе ги остварите долго посакуваните соништа. Сега е време да ризикуваш и да го направиш првиот чекор кон промените. Успешно ќе ти биде и љубовното поле. Овој месец ќе ти носи само успеси и среќа

Стрелец

По емоционалните падови кои ги поминавте, сега како феникс ќе станете и ќе ја преземете контролата над својот живот. Ќе се впуштите и во нови авантури и ќе побегнете од својата сигурна зона. Овој месец за вас е месец на возбудувања.

Јарец 

Во октомври Јарците ќе бидат како магнети. Ќе ги привлекувате луѓето кон себе, а со некој кој веќе го познавате ќе започнете врска. Луѓето напросто нема да може да ви оддолеат.