Животна училница

Од Мис на Македонија до несудена сенаторка: Љубовната приказна на Сара Леши

Поранешната манекенка и Мис на Македонија, Сара Леши, пред скоро 10 години се омажи во Америка и стана госпоѓа Вилис. Таа тогаш стапи во брак со Том, кој веќе имаше две деца (син и ќерка) од минатиот брак.