Секоја година имаме нов дом, па така и многу често си запознаваме и нови пријатели. Најпрвин во Шведска, а потоа и во Мароко се збогатив со 2 пријателки со коишто сме постојано во контакт. Некако кога седнавме уште од првиот пат, како да се знаевме отсекогаш, а и двете сакаа да готват, па така често си готвевме едни на други.
Една вечер во Мароко имав многу зеленчук и варен компир од ручек, па спремив фритата или пита од јајца. И се собравме сите кај нас. Дружба, добра храна и секако на крај чоколадна торта. Секако, наскоро ќе добиете рецепт, прво пробајте го овој.
коишто сме постојано во контакт. Некако кога седнавме уште од првиот пат, како да се знаевме отсекогаш, а и двете сакаа да готват, па така често си готвевме едни на други.
Една вечер во Мароко имав многу зеленчук и варен компир од ручек, па спремив фритата или пита од јајца. И се собравме сите кај нас. Дружба, добра храна и секако на крај чоколадна торта. Секако, наскоро ќе добиете рецепт, прво пробајте го овој.
Секоја година имаме нов дом, па така и многу често си запознаваме и нови пријатели. Најпрвин во Шведска, а потоа и во Мароко се збогатив со 2 пријателки со