Стил на месецот: Тамара Тодевска во бојата на есента

Тамара Тодевска е нашата инспирација за месец октомври. Нејзината едноставна комбинација од сако (3990 денари) и панталони (2490 денари) , како и маичка во зелена боја ( најпопуларната боја за оваа есен) од брендот Манго, искомбинирани со сандалите во портокалова боја се полн погодок.