Стил на неделата: Тренди чизмички во кафеава боја за секоја комбинација

Нека не ве онерасположува тмурното време, есента е совршена сезона за да ја покажете вашата тренди страна. 

Оваа недела предлагаме да се препуштите на едноставниот стил- и да изберете фармерки, џемпер, тренди чизми во кафеава боја за секоја комбинација и шеширче.