(ГАЛЕРИЈА) Како да носите блузи со предимензионирани ракави

Што најчесто комбинирате со омилените фармерки? 

Апсолутен хит се блузите и кошулите со обемни/предимензионирани ракави и дефинитивно е добро да ги додадете во вашата гардероба. 

Плетени, од кадифе, свилени, тие можат да бидат дел од вашиот секојдневен или забавен изглед. 

Проверете неколку стилски идеи во нашата галерија: