Изложба „Слободно Скопје“: Дечињата од „Светот на Колорес“ ќе ги претстават своите макети од главниот град

„Светот на Колорес“ во недела 13.11.2022 од 10 до 12 часот има изложба во Културен информативен центар, насловена како „Слободно Скопје“.

На изложбата ќе бидат претставени макети од градот Скопје, изработени од вредните рачиња на дечињата од градинките.

Тимот на „Светот на Колорес“ со задоволство ве поканува на овој убав настан!