Стил на неделата: Бунда во небесно сина боја

Најразличните капути, палта и бунди се едни од најзабележливите парчиња облека во зимскиот период. Затоа за оваа недела имаме бунда во необична небесно сина боја која освојува на прв поглед.

фото: Pinteres