„Први пољубац давно заборављен“... Халид Бешлиќ ја наполни арената Борис Трајковски

Во преполната сала во арената Борис Трајковски, вчеравечер концерт одржа легендарниот Халид Бешлиќ. Ова е прв пат пејачот на народна музика да направи ваков концерт во Скопје. 

Ги испеа своите најголеми хитови, а публиката пееше заедно со него. 

Еве дел од атмосферата:

Фото: Вангел Тануровски