Стил на неделата: Кариран црвен шал за есенски топ изглед

Овојпат имаме моден додаток кој е идеален за ладните есенски денови.

Одговара на секаква модна комбинација, без разлика дали станува збор за кежуал изглед или пак поелегантна прилика. Не заборавајте, овој кариран црвен шал мора да се најде меѓу вашите омилени парчиња овој период од годината!