Стил на неделата: Панталони во три различни комбинации

Почетокот на работната недела значи и обврска за пронаоѓање на стилски комбинации, кои ќе ги разменувате наредните неколку денови.

Почетокот на работната недела значи и обврска за пронаоѓање на стилски комбинации, кои ќе ги разменувате наредните неколку денови. 

Во тој контекст, ние одлучивме неделава да ги замениме фустаните со панталони и тоа во три различни модели, кои лесно се комплетираат како со кошули, така и со едноставни маици и тексас јакни.

Дополнителен ефект на целата комбинација прават модните додатоци, па доколку се одлучите за некој од понудените модели, ние ви препорачуваме акцент да ставите на чантите, очилата за сонце или обувките.