(ФОТО) Мила Царовска прави мафини со синот

Седумгодишниот син Давид ѝ е главна поддршка на министерката за труд и социјала Мила Царовска на хуманитарниот настан Cook Off кој е во тек во Јавна соба. 

Мила Царовска и потпретседателот на СДСМ, Коста Петров, како еден тим за почеток ќе се обидат да се натпреваруваат кој ќе зготви подобри мафини. Во другиот тим се Сања Лукаревска, директорка на УЈП, и Љупчо Николовски, секретар на СДСМ и поранешен министер за земјоделство. 

За целиот настан ќе читате наскоро на Женски магазин. 

М.Џ. 

Фото: В.Тануровски