(ФОТО) Три генерации: Тамара со мајка ѝ Бранка и ќерката Хана на „Бубамара“

Во тек е „Златна Бубамара“, а на истата пејачката Тамара е во присуство на својата мајка Бранка и ќерка Хана.


Таа доби две награди, за хит на годината со евровизиската песна „Proud“ и за пејачка на годината. Тодевска се расплака додека ја пееше песната која изминатава година ѝ донесе огромен успех.


Фото: Вангел Т.