(ГАЛЕРИЈА) Фризури кои ќе бидат ин оваа лето

Нешто ново и убаво

Сезонава е идеална за да ја смените фризурата! Пролет-лето сезоната е одлична за обновување на формата и бојата на косата. Пократките фризури се фантастични за овој период. Тие даваат слобода, виталност на косата и ве прават да се чувствувате освежено. Фризурата боб е таква опција - таа е погодна за пролет и лето, а најдобриот дел е тоа што постојат различни начини да се направи тоа. Фризурата боб не е строго дефинирана. Трпи промени.