Се потсети на убавото патување во Америка: Каролина Гочева пред три години (ФОТО)

Поп дивата Каролина Гочева пред три години беше во САД, по повод изложбата на нејзиниот сопруг, уметникот Михаил Корубин, во Њујорк. 


Таа сега се присети на убавото патување, со фотографии на Инстаграм.

Пејачката тогаш демонстираше стил за 10-ка на американските улици.View this post on Instagram

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)
View this post on Instagram

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)