Стил на неделата: Адриана Лима обожава црни зимски комбинации

Во моментов актуелна по фотографијата на својата баба, која ќе полни 103 години во април, а жали што ја нема видено цела една година поради пандемијата на Ковид-19, познатиот модел Адриана Лима е наша модна иснпирација.

Како една од најубавите жени во светот, таа обожава црни комбинации во зима, и мора да признаеме дека одлично ѝ стојат.

Фото: pinterest.com