Стил на неделата: Предимензионален шал за урбан изглед

Шалот како додаток е парче кое мора да го имате во својот плакар. Го има во најразлични модели, нијанси и шари. Шалот ќе ве стопли, а со него ќе изгледате урбано и тренди.