Зошто оваа е најбараната фризура за ова лето?

Сметаш дека кратка коса не ти стои убаво? А да пробаш боб? ИН се веќе подолго време, а како не би биле кога истовремено се и „кул“ и практични. Ваква фризура имаат и најпознатите трендсетерки, а ова лето нема да помине без неа.

Целиот текст го имате на HASHTAG.MK