16-ТE НАЈУБАВИ ПРИРОДНИ УБАВИНИ ЗА ВРЕМЕ НА ОСКАРИТЕ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

Природен изглед - безвременски траг во филмската историја!

16-ТE НАЈУБАВИ ПРИРОДНИ УБАВИНИ ЗА ВРЕМЕ НА ОСКАРИТЕ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

И додека оваа година вниманието ќе биде целосно насочено кон што ќе носат познатите, статистиките во историјата на Оскарите покажува дека убавината на актерките подеднакво го задржува вниманието на публиката. Природниот изглед и едноставноста, се доволен показател дека не мора да добиете Оскар, за да бидете запишани во историјата на Оскарите.

Ова се 16-те природни убавици кои дебитираа со својот природен изглед и елегантност , притоа оставајќи траг во филмската историја.

1.Дакота Џонсон 2015

2.Лупита Нијонг 2014

3.Руни Мара 2012

4.Натали Портман 2005

5.Гвинет Палтроу 1999

6.Лаурен Хјутон 1975

7.Одри Хепберн 1954

8.Грејс Кели 1955

9.Хали Бери 2002

10.Мишел Вилијамс 2005

11.Марион Котилард 2008

12.Ен Хетвеј 2013

13.Кејт Бланшет 2005

14.Винона Рајдер 1996

15.Елизабет Тејлор 1948

16.Џулијан Мур 2004