Без овие филмови не може да поминат новогодишните празници: Набавете грицки и препуштете се на магијата

Новогодишните празници се пред нас, а сите ако ништо повеќе ќе бидеме порелаксирани и ќе имаме барем два часа во текот на денот за да избегаме од реалност. А, има ли подобро нешто од тоа два часа да се препуштиме на празничната магија која ја имаат новогодишните филмови? Дефинитивно, не.

Но, за да биде уживањето со филмовите комплетно, задолжително набавете си вкусни и здрави грицки. Тоа дефитивно се јаткастите плодови (ореви, бадеми, ф'стаци, лешници, индиски ореви) кои се навистина хранливи, но пред сѐ здрави. За да бидете сигурни дека истите се квалитетни, на полиците во маркетите во кои пазарувате побарајте ги јаткастите плодови „Нутини“.

Откако го решивме и што е добро да се грицка, време е нашата листа од топ 5 филмови, кои ќе ве однесат во некои други и светот и за момент ќе ви помогнат да избегате од реалноста. 

Ова се филмовите, кои ќе ви бидат интересни иако досега ги имате погледнато неколку пати:

# Love Actually


# Home Alone


# National Lampoon’s Christmas Vacation


# Elf


# A Christmas Story