Богдана и Вељко на прошетка: Еден месец по породувањето таа има рамен стомак

Богдана изгледа како воопшто да не родила дете...

Богдана Ражнатовиќ се породи пред точно еден месец, на 3 јуни, кога таа и Вељко Ражнатовиќ го добија синот Жељко.

Само четири недели подоцна, Богдана ја врати старата линија и изгледа како воопшто да не родила дете, а уште од првата недела по породувањето е многу активна.

Неодамна својот сопруг го носеше на тренинг, а сега направи и кратко видео за време на нивната прошетка и стави емоџи кое претставува вежбање. Изгледа дека овој пати вежбале заедно, а она што е очигледно е дека Богдана има потполно рамен стомак.

Двајцата се во спортско издание, а Богдана е во кратка маичка која и го открива стомакот и нема шанси да не се запрашате како е можно за само еден месец да изгледа така.

(ГАЛЕРИЈА) Собата на малиот Ражнатовиќ е вистинска бајка: Прекрасни детали во сина боја