Часовник на неделата: SWATCH ELEGANTINA - елеганција на рака

SWATCH ELEGANTINA е часовник кој освојува од прва

SWATCH ELEGANTINA во тегет боја украсен со ситни кристали е нашиот нов омилен часовник кој заслужува да ја краси секоја женска рака.

Овој моден додаток ќе ги направи вашите есенски комбинации совршени.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.

*пр објава