Часовник на неделата: Виолетова боја за уникатен изглед

Преубав часововник со кој ќе го наговестите доаѓањето на пролетта

„SWATCH LOOK RIGHT THRU VIOLET“ е часовник со кој сигурно ќе бидет во центарот на вниманието. Уникатната виолетова боја веднаш паѓа в очи, а може умешно да се искомбинира со модни комбинации.

Моментално е на попуст и може да го купоте по цена од 6.205 денари.

* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

* ПР објава