Д-Р НИКО БЕЌАРОВСКИ СО ПОЗИТИВНА ПРОГНОЗА: До 1.јануари О-МИКРОН ќе се претвори во микронче

По појавата на супермутантот Омикрон кој светот го крена на нозе, д-р. Нико Беќаровски смета дека до крајот на годинава, новата варијанта нема да претставува голема опасност, одноно дека вирусот ќе слабее.

-ОМИКРОНчето кое деновиве прави МАКРО паника, до 1 јануари да/ЌЕ се претвори во вистинско микронче. (позаразно, ама О или МИКРО летално)

Да си го оправда името".

Секој ден се повеќе верувам дека желбава ќе ми се оствари !!!!!