Да ги имам тие пари, јас би била убава: Жестока кавга на Ведрана Рудан и Јована Јоксимовиќ

Сè уште се прераскажува неодамнешното гостување на писателката Ведрана Рудан кај Јована Јоскимовиќ во утринската програма.

Сега на социјалните мрежи почна да кружи клип од утринската програма каде Ведрана се обидува да ја навреди Јована врз основа на нејзиното богатство и физички изглед.

- Да бев платена како тебе, можеби ќе изгледав подобро од тебе - вели Рудан, а Јоскимовиќ одговара:

- Не се потрудив баш нешто? - вели Јована.

- Па, не сум сигурна. Не сте нешто убава затоа што не сте инвестирале во себе. Погледнете ме и погледнете се себеси. Зошто сте толку убава, а јас не? Мислам дека би била многу поубава да ги имам вашите пари - вели Ведрана.

- Мислиш дека вложив нешто во својот изглед? Што сте запнале за моите пари? Кои пари? - прашува водителката.

- Штом ве гледам со три деца, и со најнов џип. А кога ќе видам некој што вози две коли од 500.000 евра и купил огромна вила, можам само да кажам „вау“. А каде е правдата? – истакнува писателката.

- Добро се омажив - одговара Јована Јоксимовиќ.

- Или Жељко добро се ожени? - прашува Ведрана.

- Добро се омажив, а и тој одлично - заклучува Јована.

- Мислам дека тој се оженил подобро отколку што сте се омажиле вие, но добро - заклучува на крајот Ведрана.

Погледнете во продолжение:

@smehotronator  #vedranarudan #jovanajoksimovic #smešno #smeh #xybzca #4u #4you #smehotronator #trend #viral #tiktoksrbija #fyp #balkantiktok #zezanje #smehoteka #smehdosuza #smesno #fypp #foryou #balkanci original sound - SMEHOTRONATOR

Извор: www.blic.rs