Додека целиот свет зборува за разводот, таа избега од сè: Мелинда Гејтс во овој рај на земјата чека да се смири ситуацијата!

Фото: Profimedia

Овој луксуз и приватност вреди 132 илјади долари на ден

Разводот на Бил Гејтс од неговата сопруга Мелинда е една од главните медиумски теми во целиот свет.

Медиумската помпа и пречи на Мелинда, па реши да се повлече и да изчезне од очите на јавноста се додека не се смири ситуацијата. 

Поранешната сопруга на Бил Гејтс одлучи да изнајми луксузна резиденција на приватниот остров Каливинија, на јужниот брег на карипскиот остров Гренада. 

Една вечер на ова место ќе ја чини Мелинда 132.000 долари, а засега друштво и прават само нејзините деца.


Можеби ќе ве интересира:

Бил и Мелинда Гејтс имаат три деца: Зошто никој од нив нема да го наследи големото богатство по разводот на своите родители?

ГАЛЕРИЈА: