(ФОТО) 15 лесни и убави фризури за коса со средна должина

Косата со средна должина е хит во светот веќе неколку години.

Иако, за оние кои имаат коса со средна должина, јасно е дека понекогаш наидуваaт на “проблем“ кога станува збор за нејзино стилизирање, а и изборот на фризури кои можеме да ги правиме на коса со средна должина е некако по оскуден. Но, ние ви предлагаме 15 одлични и лесни фризури кои одговараат токму на оваа должина:

  извор:grazia.rs