Инфлуенсерка посвои момче (4) и го враќа затоа што "се однесувал лошо"

Мика Стауфер, инфлуенсерка и Јутуберка која ја следат скоро милион луѓе на најпознатата видео платформа, ги шокираше следбениците по одлуката да не го вдоми својот посвоен 4-годишен син Хаксли, кој има аутизам!

- Мика посвои дете со аутизам од Кина и по неколку години се откажа од посвојување затоа што „се однесуваше лошо“, откако таа го искористи да лови следбеници и при на сопствениот канал на Јутуб - тврди еден корисник со кого многумина се согласуваат.

Потресната приказна продолжува на Хаштаг.мк