Како магнет: Жените со овие имиња привлекуваат несреќа

Името носи силна енергија и е во состојба да влијае на животот на неговиот сопственик
Одлучувањето како да ги крстиме нашите деца е дефинитивно една од најсериозните работи што некогаш ги правиме во нашите животи.

Името носи силна енергија и е во состојба да влијае на животот на неговиот сопственик. Може да донесе среќа, богатство,успех и обратно - несреќа и неуспех.
Ги споделуваме со вас имињата кои е подобро да ги избегнете:Олга

Жените со име Олга се во постојан судир со другите и ретко наоѓаат среќа во нивниот личен живот. Во бракот, Олга или зазема лидерска позиција и го угнетува својот сопруг на секој можен начин, или живее со тиранин.
Честопати другите не можат да најдат заедничка основа со неа затоа што таа секогаш зборува директно. Бидејќи малкумина сакаат да ја слушнат вистината, тие се обидуваат да го задржат својот контакт со неа на минимум.
Олга е многу лојална на своето семејство и ако некој реши да им се закани на нејзините деца, таа веднаш ќе стане нивен најголем непријател.Следна страна