Кога некој е убав времето не му може ништо: Драгана Катиќ била убавица во младоста (ФОТО)

Со децении е една од најпопуларните телевизиски личности. Плени со својата убавина и харизма, а од недела во недела ја гледаме во емисијата „Никогаш не е доцна“.

На Инстаграм се појави фотографија од Драгана Катиќ, објавена од нејзината колешка Весна Милановиќ, со опис - Кога некој е УБАВ, времето не може да му направи ништо, а филтрите и денес не играат улога.

Мора да се согласите дека Драгана отсекогаш изгледала феноменално и дека некои убавици не се минливи.