Колку пати лошо завршило: 6 правила до кои треба да се држите кога ќе правите шишки!

Шишките се еден од најризичните одлуки кои може да ги донесете кога одите на фризер. Кога е во прашање замислата и планот за вашата следна фризура нормално е да се подготвите, но можете ли да замислите полошо сценарио од она кога влегувате во фризерскиот салон со фотографија од тоа како сакате да изгледате и од заминувањето со изглед кој воопшто не ви одговара?

Со  трендови на девојките од Франција, лесно е да се влезе во фризерски салон со високи очекувања, но крајот вели дека од таму излегувате со шишки како од градинка. За среќа, експерт од фризерски салон во Лос Анџелес открива за EliteDayly како правилно да направите шишки.

Фризерката Линдсеј Викториа ги сподели своите шест правила за кои многумина мора да се придржуваат за време на правењето шишки, а можете да ги прочитате на Hashtag.mk