Не секоја жена го може ова: На неколку дена пред да се породи Кети Пери одговори на танцувачки предизвик

Кети Пери секој ден е сѐ повеќе подготвена да го пречека своето прво дете, секако заедно со свршеникот Орландо Блум.

Сепак, Кети докажа дека не е подготвена да си ги олесни деновите пред да се породи, бидејќи ги покажа своите танцувачки вештини додека нејзиниот свршеник го возеше автомобилот, а сето тоа го направи поради вирален предизвик.

На почетокот на видеото кое го снима Орландо, Кети делува опуштено, бидејќи седи, но потоа излегува од автомобилот, го открива трудничкото стомаче и за жена која е на само неколку дена пред породувањето покажа неколку инпресивни танцувачки чекори.

Може да ве интересира:

Бог на небото – кум на земјата: Која ѕвезда Кети Пери ја избра за кума на своето дете?