Негуваат блиски односи, но тоа може да го докаже само една фотографија: Ова се браќата на Јелена Карлеуша

Пејачката од татко и ги има браќата Иван и Никола, кои ретко се појавуваат во јавноста.

Драган и Дивна Карлеуша во далечната 1977 година се венчаа, а само една година подоцна ја добија ќерката, денес една од најпопуларните пејачки Јелена Карлеуша.

Во тоа време Дивна била студентка на Правниот факултет, додека Драган бил инспектор за криминал.

Сепак, нивната врска не траеше долго, па секој тргна по својот пат. Таа беше прекрасни цели 17 години во врска со пејачот Велимит Митровиќ - Галет, додека Драган реши уште еднаш да се ожени, а медиумите пишуваа дека неговата втора сопруга е косопственик на компанија која се занимавала со обезбедување.


Од таа љубов тој добил два сина, постариот Иван и десет години помладиот Никола.

Тие негуваат блиски односи, иако на социјалните мрежи може да се видат само неколку фотографии, бидејќи нејзините браќа веројатно не сакаат да се експонираат во медиумите.

Една од фотографиите која беше објавена на социјалните мрежи е направена во 2016 година од една семејна прослава.