Одлична прва недела од декември за овие хороскопски знаци

Вага

Вие знаете што сакате и ќе го добиете тоа. Не се откажувајте од потрагата по љубов. Уживајте во животот повеќе. Во првата недела од декември, одете на шетање некој викенд или организирајте друптвена игра за најблиските. Следува одличен период за вас.Шкорпија 

Ќе имате речиси идеални услови за започнување на нов проект. Ќе го прифатите со особено задоволство, а имате и повеќе од доволно енергија да ги направите првите чекори кон негово реализирање. Сето тоа ќе придонесе за ваша афирмација во средината во која работите. Задоволството ќе го пренесете и на љубовен план.Јарец

Првата недела од овој месец ќе ви биде динамична недела. Ако сте осамени можете да очекувате ново пријателство со интересна личност. Планетите ве поддржуваат па можете да започнете и некоја нова работа. Кондицијата ви е одлична, а финансиската состојба без позначајни промени. 


По 5 декември: Како магнет ќе се лепат пари за еден хороскопски знак