Oвој хороскопски знак е најголем лажго

За Биковите лагата е уметност. Понекогаш тие заплеткуваат фина пајажина од лаги, за да ја импресионираат околината, сакајќи на тој начин да бидат многу значајни или да предизвикаат сожалување (не мешајте со жалење) … Често претставниците на овој знак прибегнуваат кон помош на лагата, за да не дадат пари на заем, дури и во случај дека наскоро пред тоа со радост Ви споделиле како им исплатиле дополнителна премија или како се потрошиле со значителна сума во некој магазин или ресторан.

За да избегнат непријатните и непотребни сослушувања со спротивниот пол, мажите бикови се пример во состојба да ви зборуваат на телефон со најдобар невин и искрен тон а во моментов, нели, тие се на многу важен состанок. При тоа фактот дека околу нив се слуша гласно музика и се разнесува женска смеа, дури не ги вознемирува.