ПЕТ ФАКТИ КОИ МОРА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА ВИВА SMOOTHIE

Брзото секојдневие често не ни остава простор за избор и приготвување на здрави оброци. Но, затоа можеш да посегнеш по ВИВА Smoothie, овошна енергија која те движи низ денот.

Зошто тимот на ВИВА Smoothie верува дека вкусната и здрава овошна каша треба да ви биде секогаш на дофат на рака? Еве пет факти кои мора да ги знаете за ВИВА Smoothie.

1. ВИВА Smoothie се без додадени шеќери, без вода, без конзерванси и без адитиви.

За ВИВА Smoothie се користи овошје кое е селектирано со строги стандарди за квалитет што ни овозможува да произведеме вкусни и здрави овошни каши. Овошјата – јаболко, праска, капина, вишна, како и сочните домати се одбрани и откупени од најдоброто македонско поднебје, преработени и пасирани во нашата фабрика со најсовремена технологија. Задржувајќи ги сите природни витамини и минерали, ВИВА Smoothie е 100% природна овошна каша, без додадени шеќери, без вода, без конзерванси и без адитиви. Содржината на шеќер е исклучиво од самото овошје, затоа ВИВА Smoothie е вистинскиот избор за здрав и вкусен начин на живот!


2. Практично пакување идеално за секоја прилика.

Практичното пакување на ВИВА Smoothie е дизајнирано да одговара на динамичниот животен стил на модерниот потрошувач. Може да го понесете со себе и да го консумирате, без разлика дали сте на пат, на факултет, во канцеларија, дали спортувате или извршувате секојдневни активности. ВИВА Smoothie e брз To-Go оброк кој нуди максимална практичност и флексибилност, овозможувајќи ви да заштедите од вашето време и да се прилагодите на вашата дневна рутина.

ВИВА Smoothie е идеален избор за сите кои се грижат за своето здравје и здравјето на своето семејство, особено за децата и здравите оброци кои ги носат на училиште. 


3. Придобивки од секојдневната консумација на ВИВА Smoothie.

ВИВА Smoothie е богат извор на витамини и минерали кои се клучни за поттикнување на здрав начин на живот. Овошната каша е брз и едноставен начин за внес на овошје секој ден, обезбедувајќи ги потребните нутриенти во секое време и во секој период од годината, за разлика од сезонските овошја кои се достапни само во одредени периоди.

Со ВИВА Smoothie, секогаш добивате производи со ист одличен вкус, без потреба од дополнително време за подготовка на „smoothie“ во кујна. Овој практичен и погоден начин на консумирање овошје ви овозможува да останете здрави и енергични без да го жртвувате вашето време и удобност.


4. 100% природни и уникатни комбинации на вкусови.

Нашиот тим задолжен за развој и иновации на нови производи составен од искусни прехранбени технолози-инженери кои работат во најсовремена хемиска и микробиолошка лабораторија, со поддршка на нашиот посветен маркетинг тим кој работи на длабински и долгорочни истражувања, овозможува континуирано развивање на нови производи и вкусови за потребите на нашите потрошувачи.


5. Три децении посветеност во производство на висококвалитетни производи.

Долгогодишната традиција на ВИВА во производство на висококвалитетни производи е основа на успехот, довербата и лојалноста кај потрошувачите од сите генерации. Компанијата веќе 30 години доследно се придржува кон високите стандарди за врвен квалитет, не отстапувајќи од потрагата да го понуди само најдоброто за своите потрошувачи.

Преку реализацијата на многубројни меѓународни едукации и усовршувања на тимот, како и со континуираното учество на најголемите и најпознати светски саеми од индустријата на пијалаци и храна, како што се „Anuga“ во Германија и „Gulfood“ во Дубаи, компанијата не само што е во тек со најновите случувања, туку и самата креира трендови.