Потопен во ноти од егзотично цвеќе: Jo Malone со нов парфем Cattleya Flower

Како што е познато, Jo Malone креира многу убави и единствени мириси кои воодушевуваат со прекрасна арома.

Сега Jo Malone покрена нов парфем "Cattleya Flower Body Mist" нов мирис од колекцијата "Hot Blossoms" која исто така го вклучува парфемот "Tropical Cherimoya".


"Jo Malone Cattleya Flower" доаѓа како лесна луксузна мирисна водичка која ја освежува кожата и ве опсипува со кадифена миризба. Новиот луксузен и исклучиелен парфем за жените е многу освежителен и потопен во ноти од егзотично цвеќе. Cattleya Flower се смета за кралско цвеќе од пустината така да парфемот Jo Malone е „кралица“ меѓу останатите мириси достапни на пазарот.

Jo Malone Cattleya Flower ќе направи вашиот ден да биде светол, свеж и полн со сонце. Сочинет од свет на катлеи, орхидеи, мирисни ноти на цитрусно овошје и ветивера.

Jo Malone Cattleya Flower е достапен како 100ml body mist.