Самоуверена, напната или комплицирана: Што кажува за тебе бојата на лакот?

Маникирите се еден од омилените ритуали на многу жени. Без разлика дали ги правиш сама или работата дозволуваш да ја вршат професионалци, уредните и негувани раце привлекуваат големо внимание. Дури и доколку сакаш да експериментираш со боите, веруваме дека постои една на која секогаш и се враќаш. Можеби сметаш дека поради тоа не се крие некоја скриена причина, но омилената боја на лакот за нокти говори и за твоите карактеристики.

Дознајте на ХАШТАГ.МК