Седи си дома: 15 филмови кои ќе ве насмеат повеќе од било кога

Во потрага сте по добра комедија, комедија која ќе ме насмее до солзи. Изминатата деценија имаше неколку такви одлични комедии, а не би било лошо да се потсетите на некои или пак да ги погледнете оние кои не сте ги погледнале.

Во продолжение е листата од 15 филмови што во изминатата деценија најмногу не натераа да се смееме.

# The Heat (2013)

Deadpool (2016)

Booksmart (2019)

Neighbors (2014)

Let's Be Cops (2014)

# Pitch Perfect (2012)

The Lego Movie (2014)

What We Do In The Shadows (2014)

The Other Guys (2010)

Bad Moms (2016)

Trainwreck (2015)

Girls Trip (2017)

This Is The End (2013)

Horrible Bosses (2011)

Bridesmaids (2011)